Test foarte bun pentru noii Northwave Hammer Plus

 Suntem în plin sezon de ciclism, iar testul realizat de revista Freerider.ro pentru noii Northwave Hammer Plus s-a nimerit cum nu se poate mai bine.

 

Pantofii Hammer Plus recent lansați de italienii de la Northwave, sunt gândiți să ofere performanță și confort celor care practică mtb și gravel. „Talpa este noua Northwave Jaws EVO, o variantă îmbunătățită și diferită față de modelele anterioare”, spun redactorii care i-au testat. „Talpa arată cu adevărat off-road, în special din lateral, însă „în viața de zi cu zi”, este confortabilă, pantofii fiind ușor de folosit și când te dai jos de pe bicicletă și intri într-un magazin sau te oprești la o terasă pentru masa de prânz. În același timp însă, fiind atât de agresivă, talpa este foarte performantă și când ești nevoit să faci un push-bike, aderența fiind bună”.

 

Northwave Hammer Plus sunt echipați și cu protecție suplimentară, de jur-împrejur, pentru a face față condițiilor dificile de drum, în special atunci când ești nevoit să faci push-bike pe o secțiune cu pietre. „În partea din față și spate pantofii sunt galoșați, adică dispun de protecție suplimentară, și din partea tălpii care urcă puțin, dar și pentru că există un material suplimentar care acoperă vârful și călcâiul, cam ca la niște bocanci de munte, dar mai discret, desigur. Protecția asta te asigură că vei putea opri pe bicicletă, iar când pui pantoful jos, cu vârful în pământ, pe stânca sau asfalt, acesta nu se va strica”, conchid redactorii.

 

Recenzia noilor pantofi Northwave Hammer Plus a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Northwave Hammer Plus sunt disponibili în România prin rețeaua noastă de comercianți la prețul de 645 lei în variantele de culori negru/gri, gri/miere, gri deschis/negru, verde/negru sau negru/irizant pentru variantele de damă. Măsurile disponibile sunt 36-50 pentru bărbați, măsuri intermediare 39,5 – 45,5, măsuri „wide” 40-49 și măsuri de damă 36-43.