Recenzie foarte bună pentru Merida eOne-Sixty 875 de la revista Off.road.cc

Nici nu a trecut suficient de mult timp de la lansarea noului e-mtb pentru “hard enduro”, Merida eOne-Sixty, că recenziile bune au început deja să apară. Off.road.cc este printre ultimele reviste care a testat modelul Merida eOne-Sixty 875, concluziile lor fiind cât se poate de pozitive!

“Noua Merida eOne-Sixty este mult mai mult decât o bicicletă care are vopsea nouă”, mărturisesc redactorii după ce au testat-o. “Merida a luat fundația foarte solidă pe care o avea deja la varianta nemotorizata ONE-SIXTY pentru enduro și a aplicat-o la noua platformă electrică, modificând-o cu pricepere pentru a se potrivi cu greutatea mai mare.

Pentru redactorii care au testat-o, bicicleta a părut de la bun început familiară. “Unghiul tijei de șa este abrupt, iar reach-ul relativ lung, așadar pedalarea pe această bicicletă este confortabilă, întrucât menține riderul într-o poziție dreaptă. Însă față de geometria variantei nemotorizate, la eONE-SIXTY unghiul tijei de șa este puțin mai relaxat, în timp ce unghiul furcii este puțin mai abrupt, fapt care distribuie greutatea mai egal pe bicicletă, în consecință aderența pe urcări devine mai bună”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Off.road.cc și poate fi citită în întregime aici. E-mtb-ul electric pentru enduro Merida eOne-Sixty este disponibil în România prin rețeaua noastră de comercianți la prețul de 28.990 lei sau 31.290 lei, în funcție de componente, în variantele eOne-Sixty 675 și eOne-Sixty 875, ambele cu câte două variante de culori.