Prologo lansează Onetouch 3D, pentru maximum de aderență și atenuare a vibrațiilor

Inovația introdusă la șeile Prologo și mănușile Prologo, cu tehnologia CPC care îmbunătățește aderența și atenuarea vibrațiilor, este acum disponibilă și la ghidolina pentru ghidoanele de cursiere și gravel, mulțumită tehnologiei tridimensionale, care distinge cel mai recent model 3D Onetouch.

Prologo anunță că noua ghidolină Onetouch 3D este gândită să fie utilă inclusiv pe trasee extrem de solicitante, așa cum vedem la cursele care se țin pe piatră cubica și gravel, de la Hell of the North în Franța, la Strade Bianche în Toscana.

Prin ce se remarcă, în primul rând, ghidolina Prologo Onetouch 3D este designul inovativ tridimensional ce include elastomerii conici fabricați folosind o procedură noua de injecție a materialului.

Suprafața în relief astfel rezultată face ca grosimea ghidolinei să ajungă la 3,5 mm, îmbunătățind semnificativ confortul, vibrațiile venite de la roata față fiind mult atenuate.

Structura 3D vine cu performanțe de neegalat, atunci când comparăm cu ghidolina clasică, Prologo Onetouch 3D asigurând aderență foarte bună a mâinii pe ghidon, chiar și pe teren foarte dificil.

Nu mai puțin important este și faptul că materialul folosit face ca ghidolina să fie foarte rezistentă la uzură, asigurând astfel performanțe constante de-a lungul timpului, reducând frecvența cu care trebuie înlocuită.

Noua ghidolină Prologo Onetouch 3D a fost testată su succes la cele mai recente curse clasice din World Tour, de echipe precum EF Education - Easypost, Bahrain Victorious, UAE Team Emirates, Astana Qazaqstan și Intermarchè Wanty, fiind aprobată de profesioniștii care au folosit-o deja, cu succes, la concursuri.

Prologo Onetouch 3D este disponibilă în România la prețul de 259 lei, prin rețeaua noastră de comercianți și poate fi comandată prin intermediul magazinelor de biciclete.

Specificații Prologo Onetouch 3D

  • Material: elastomer
  • Grosime: 3,5 mm
  • Dimensiuni: 2000 x 30 mm
  • Greutate: 129 g (pereche)
  • Culoare: negru