Revista Freerider a testat pantalonii Northwave Lightning

Revista Freerider.ro a publicat recent un test pentru pantalonii de ciclism Northwave Lightning. Lightning este modelul de top al producătorului italian. Este un echipament care excelează la toate capitolele: compresie, distanță și susținere.

test-recenzie-pantalon-northwave-lightning-02-1 res.jpg

Pantalonii scurți Northwave Lightning cu bazon și bretele, au fost creeați pentru cicliștii care au pretenții mari de la echipamentul lor. Este un aspect pe care și redactorii Freerider l-au scos în evidență. Fiind construiți din paneluri din materiale diferite, pantalonii se comportă diferit și corect, în funcție de zona de contact cu șaua sau corpul ciclistului.

test-recenzie-pantalon-northwave-lightning-01-1 res.jpg

Northwave Lightning folosesc o mulțime de tehnologii de ultimă oră pentru a oferi ciclistului cel mai bun support muscular și cea mai bună performanță pe terman lung. „Pe bicicletă m-am simțit excelent folosind acești pantaloni”, spune redactorul care a făcut recenzia. „Sunt elastici, dar și fermi pe picior, susținând atât cât trebuie mușchii. Cu alte cuvinte nu sunt exagerat de strâmți așa cum este echipamentul normal de compresie”.

Bazonul este de asemenea una din „piesele de rezistanță” a produsului. Nu dispune de cusături, pentru ca în timpul folosirii să nu apară puncte de presiune. În schimb părțile care trebuiau îmbinate, au fost termosudate, adică lipite la cald.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.