Revista Bikemag.hu – recenzie foarte bună pentru noua Merida Reacto Disc 5000

Redactorii de la revista maghiară Bikemag.hu spun despre noua Reacto Disc 5000 că este “o bicicletă de șosea aerodinamică, nu doar pentru profesioniști”.

03.jpg

Recenzia începe cât se poate de elocvent, redactorii spunând că „Merida Reacto Disc 5000 este inspirată din modelele profesionale, moștenește proprietățile care o fac să fie foarte aerodinamică și rigidă, atribute păstrate de la modelele Merida de top folosite în ProTour. Indiferent ce sport practici, ciclism șosea, contratimp sau triatlon, Reacto poate salva secunde prețioase”.

02.jpg

Recenzia s-a realizat în condiții multiple prin care s-au testat toate aptitudinile bicicletei, iar rezultatele au fost analizate. Spre exemplu, legat de atenuarea vibrațiilor, redactorii notează că „în ciuda țevilor mari, rigide și aerodinamice ale cadrului, spatele bicicletei nu transmite vibrațiile venite de la drum așa cum m-aș fi așteptat. Defapt multe alte cursiere all-round sunt mult mai puțin confortabile decât această Reacto.”

Pe de altă parte echilibrul cadrului în materie de rigiditate versus confort a fost apreciat. „Strunctura cadrului este rigidă și robustă, neirosindu-se astfel energie deloc”, precizează redactorii.

Recenzia a fost publicată în original în revista Bikemag.hu și poate fi citită în întregime aici.

Bicicleta Merida Reacto Disc 5000 are prețul recomandat de 10.500 Lei și poate fi găsită în rețeaua noastră de distribuitori.