Noi pantofi de iarnă de la Northwave

28.09.2017.
TEHNOLOGIA CLIMAFLEX
 
  În acest an, Northwave, cu cele mai mari noutăți pentru produsele de iarnă se prezintă la categoria pantofi: noutatea vine pentru zona gleznei. Mulți producători nici nu încearcă să fabrice îmbrăcăminte și pantofi de iarnă, deoarece acest domeniu este mai special, ca și ciclismul de iarnă.  Vremea rece și umedă presupune o pregătire serioasă atât din partea ciclistului cât și a producătorului. La Northwave inginerii de la proiectare nu trebuie să apeleze la alții pentru cunoștințele din acest domeniu deoarece firma înființată la începutul anilor 80, a produs mai întâi pantofi de snowboard după care a trecut la îmbrăcăminte de ciclism. Experiența acumulată în producția pentru sporturile cu zăpadă a permis ca firma italiană să fie totdeauna în topul producătorilor de echipament de ciclism inclusiv și pentru perioadele reci. 
 
170927 nw téli cipők 2
 
Noua ofertă de pantofi pentru iarnă vine cu noua tehnologie Climaflex pentru gleznă, tehnologie care elimină cel mai deranjant aspect al pantofilor pentru iarnă: zona gleznei. Fără fermoar, arici și șnur , astea sunt caracteristicile noilor pantofi mtb Raptor GTX, Raptor Artic GTX și a pantofilor de cursieră Flash GTX. Aceste modele conferă o libertate de mișcare perfectă și pentru zona gleznelor precum oferă o protecție permanentă, indiferent de poziție, împotriva frigului și a umidității. 
 
170927 nw téli cipők 3
 
Echipare/dezechipare rapidă chiar și cu degete reci sau înghețate, deoarece elementul de fixare se găsește într-o zonă accesibilă, unde cu o singură mișcare se poate strânge sau da drumul mulțumită sistemul de închidere SLW2.
În zona gleznei se găsește neopren care este acoperită cu membrană extra flexibilă Gore-Tex Rattler® care conferă o izolare termică maximă. Partea de sus a materialului de neopren se comportă ca o manșetă, care este foarte ușor de a introduce sub pantaloni și în acest fel există o protecție și împotriva apei care nu poate să se infiltreze.
 
 
170927 nw téli cipők 1
 
 
MEMBRANĂ GORE-TEX
 
 Fără Gore-Tex nici nu mai poate fi concepută producția pantofilor profesionali pentru iarnă și acest lucru este valabil și pentru pantofii de ciclism. Fără excepție, fiecare pantof pentru iarnă de la Northwave este echipat cu membrană Gore-Tex: în acest fel nu numai împotriva intemperiilor exterioare este protejat piciorul ci și împotriva acumulării de umiditate în urma transpirației. Dacă acest pantof îl vei folosi așa cum trebuie, cu șosete concepute special pentru cicliști, ca urmare a conlucrării a celor două straturi, chiar și pantofii groși de iarnă vor putea drena transpirația sper exterior. Piciorul menținut uscat conferă un efect de confort, iar suprafața uscată a pielii cedează mai greu temperatura și nu îngheață.  Flash GTX și Raptor GTX cu membrană Gore-Tex® Pique este recomandat pentru utilizare între -5 și +15 grade, pe când modelul Arctic cu membrana mai groasă Gore-Tex® Koala  este recomandat pentru -15 și +10 grade. La toate cele trei modele de pantofi partea superioară este realizată cu tehnologia bine cunoscută BioMap Aero Overlap, care împreună cu catarama SLW2, garantează rezistența la apă și vânt, respectiv o izolare maximă împotriva temperaturilor joase. 
 
Flash GTX 80171023-10
Northwave Flash GTX
Detalii produs
 
RAPTOR GTX 80172024-10
Northwave Raptor GTX
Detalii produs
 
Raptor Arctic GTX 80172023-41
Northwave Raptor Arctic GTX
Detalii produs

 

HU | RO