Merida eOne-Sixty 800 câștigă testul revistei E-Mountainbike

Urmând succesul fratelui mai mare, noua Merida eOne-Sixty 800 a reușit să mai adauge o victorie la deja impresionanta vitrină cu trofee a familiei eOne-Sixty.

merida700.jpg

În mod normal, revista E-Mountainbike este disponibilă doar în versiune digitală. Însă pentru a prezenta un număr foarte mare de biciclete mtb electrice, redactorii au publicat o versiune specială pe hârtie, ediție în care au inclus și bicicleta Merida eONE-SIXTY 800, prezentând-o drept “Cel mai bun mtb electric sub prețul de 4600 euro”.

Redactorii au fost impresionați de cât de mult te poți distra pe această bicicletaă când ești pe potecă. Au fost impresionați și de caracteristicile generale la pedalare, mai ales atunci când poteca e la vale și de imaginea puternică pe care bicicleta o oferă.

Verdict: „Merida este cu adevărat o bicicletă bună la toate. EOne-Sixty 800 impresionează în special atunci când tura este mai ușoară și durează întreaga zi. În același timp însă nu dezamăgește nici când terenul devine mai dificil. Urcă foarte bine și impresionează și mai mult la vale. Merida a reușit să îmbunătățească ceva ce deja funcționa foarte bine. Bicicleta este echipată cu componente de calitate și are o imagine atractivă în ciuda bateriei externe. Este câștigătoarea testului nostru!”

Recenzia a fost publicată în original în revista E-Mountainbike.