Echipa Bahrain Merida Pro Cycling Team a fost oficial prezentată

06.01.2017.

Duminica 8 ianuarie, noua echipă Bahrain Merida Pro Cycling Team a fost oficial prezentată la Palatul Regal de către șeicul Nasser. La prezentarea echipei au fost de față inclusiv Wolfgang Renner – directorul Merida Europa și Mohammed bin Khalifa Al Khalifa – Ministrul Petrolului reprezentant al Babco, sponsor de platină al echipei.    

15844212_1382301868478789_8773331774457825230_o resize.jpg

În discursul de deschidere șeicul Nasser a povestit cum i-a venit ideea înființării unei echipe de ciclism care să reprezinte Bahrainul. El a spus că Bahrain este căminul multor sporturi, inclusiv ciclism. Această nouă echipă va contribui la dezvoltarea imaginii regatului Bahrain.

Wolfgang Renner a vorbit și el despre Merida drept o companie cu un rol important în dezvoltarea bicicletelor și ciclismului în lume. Merida este disponibilă în 88 de țări însă prezența în Orientul Mijlociu este limitată. Totuși curse precum Turul Dubaiului, Turul Omanului cât și Campionatul Mondial de Ciclism Șosea care a avut loc în Qatar anul trecut, au început deja să introducă ciclismul de șosea în regiunea Golfului.  

Brent Copeland – team managerul noii echipe, a spus la rândul său că va face tot posibilul să obțină cea mai bună imagine pentru echipa atât de bine susținută de sponsori. După prezentare toată lumea a fost invitată la Palat de către regele Hamad bin Isa Al Khalifa, iar șeicul Nasser a oferit un rezumat al țelurilor pe care echipa le urmărește în sezonul 2017. 

Bahrain1

HU | RO