Ciclocomputerul Bikefun Sense 10WL

12.08.2018.

Vitezometrul bicicletei este probabil singura modalitate prin care îți dai seama nu doar cât ai mers sau cât mai ai de mers cu bicicleta ci și cât de antrenat ești. În funcție de complexitate, unele computere pot calcula kilocaloriile consumate, puterea pe care o aplici în pedale sau chiar câtă economie de CO2 ai făcut folosind bicicleta și nu mașina.

01.JPG

Însă aceste computere sunt în general prea mult pentru ciclistul amator care poate nu are nevoie de atâtea funcții care implicit cresc prețul. Pentru ei există vitezometrele mai simple, dar la fel de utile.

02.JPG

Bikefun Sense 10WL este un vitezometru de mici dimensiuni cu un design plăcut și estetic. Estetica este amplificată mai mult întrucât computerul este wireless, adică unitatea centrală comunică fără fir cu senzorul instalat pe furca bicicletei.

03.JPG

Instalarea lui Bikefun Sense 10WL pe bicicletă este simplă și se face fără a fi nevoie de scule. Practic orice biciclist, oricât de începător ar fi, își poate instala singur acest vitezometru, fără a fi nevoie să apeleze la un mecanic specializat dintr-un magazin de biciclete.

06.JPG

La fel ca orice alt produs de calitate, Bikefun Sense este rezistent la ploaie. Indiferent cât de mult scanezi vremea și condițiile meteo, nu se poate ca până la urmă să nu te prindă și ploaia pe traseu. Este bine de știut că acest vitezometru nu se va strica dacă cumva se va uda. De asemenea, fiind rezistent la ploaie este rezistent și la praf. Deci poți pedala fără grija și pe forestiere sau drumuri de țară prăfuite.

07.JPG

Bikefun Sense 10WL oferă cele mai importante funcții de care are nevoie un biciciclist amator: viteză actuală, viteză maximă, viteză medie, diferență față de viteza medie, distanță/zi, distanță totală, timp petrecut în șa, ceas 12/24 ore, temperatură exterioară, calorii consumate, atenționare baterie descărcată, mod Full screen, autoscan și pornire/oprire automată.

08.jpg

Una din funcțiile utile ale computerului este afișarea temperaturii de afară. Nu sunt rare situațiile când pur și simplu vrem să știm cât de cald e afară. Mai mult, este și mai interesant ca la final de tură să povestim prietenilor prin ce am trecut, fie prin caniculă incredibilă fie prin frig de crăpau pietrele. Dar pentru asta trebuie să avem dovada pe ciclocmomputer.

Ciclocomputerul Bikefun Sense 10WL are un preț recomandat de 125 Lei, este disponibil în două variante de culori – alb cu verde și negru cu verde și poate fi găsit în rețeaua noastră de comercianți.

HU | RO